Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Foorumin info- ja palautepiste / Ylläpito tiedottaa: Kuittaa kun olet lukenut
« Uusin viesti kirjoittanut niinajii 01.08.14 - klo:21:45 »
Hei,

Olemme moderaattoritiimissä saaneet useammankin pyynnön kuluneen vuoden aikana poistaa jonkun kirjoittajan kaikki viestit foorumilta sen jälkeen, kun hän on jo poistanut nimimerkkinsä foorumilta. Asiasta on käyty keskustelua ylläpidon kesken ja olemme tulleet yksimielisesti siihen tulokseen, että tälläiseen ei lähdetä jatkossa. Ensiksikin siinä on todella iso työ lähteä poistamaan kaikkia viestejä yhden ihmisen kohdalta, koska siinä joutuu käymään jokaisen viestin yksitellen läpi. Sen jälkeen, kun nimimerkki on jo poistettu foorumilta, viestejä ei voi poistaa yhtä nappia painamalla, vaan jokainen viesti joudutaan yksitellen etsimään ja poistamaan. Jos välttämättä haluaa poistaa kaikki viestinsä, sen voi tehdä yhtä nappia painamalla itsekin siinä vaiheessa, kun poistaa oman nimimerkkinsä.

Me teemme tätä keskustelufoorumi moderointia vapaaehtoisesti, ja yhden, etenkin jos on kyse aktiivisesta kirjoittelijasta, käyttäjän kaikkien viestien poistaminen yksitellen on suuri urakka, eikä sellaiseen ryhtyminen ole tarkoituksenmukaista.

Mielestämme on myös harmi, että keskusteluketju saattaa muuttua hölmöksikin, jos välistä poistellaan isoja määriä viestejä, jotka ovat olleet osa keskustelua. Ketjuja luetaan usein myöhemminkin ja vajaat keskusteluketjut eivät ole enää niin lukukelpoisia. Sinä olet myös voinut sanoa viestissäsi jotain joka hyödyttää jotain muuta myöhemmin, joten on harmi, jos tärkeää tietoa sisältävät viestit poistetaan siksi, että on päättänyt poistua foorumilta. Päiväkirjat sekä selkeästi arkaluontoisemmat viestit, joissa voisi päätellä henkilön tms. ovat tässä asiassa poikkeus, ja ne poistamme pyynnöstä kyllä. Päiväkirja on kuitenkin jokaisen oma tuotos, ja sen voi poistaa kokonaan. Itse voitte siis ennen lähtöänne poistaa kaikki viestinne, teillä on siihen mahdollisuus, mutta toivomme, että miettisitte, voiko viestejä säilyttää, mutta muokata tunnistettavuus tms. pois. Omia viestejään saa toki edelleen poistaa, eikä sitä tarvitse kellekään selitellä ja perustella miksi.

-Ylläpitotiimi
92
Foorumin esittely / Vs: Foorumin ylläpitäjät ja moderaattorit
« Uusin viesti kirjoittanut Sabli 22.07.14 - klo:00:49 »
Ehkäpä minunkin on aika esittäytyä. Uusimpana lisäyksenä moderaattoreihon olen tullut siis minä, Sabli. Useamman vuoden sinisellä enemmän ja vähemmän kirjoitellut. Pohjoisen tyttöjä ja Siniset siivet ry:n hallituksen jäsen. Lämmin halaus teille kaikille minulta!  :H_hali:
93
Auttavat tahot / Vs: Siipi maasta -kirjaprojekti
« Uusin viesti kirjoittanut niinajii 04.07.14 - klo:19:50 »
Mä aion Oulussa ainakin käydä kirjakaupoissa kattomassa löytyykö ja kysymässä ja pyytälässä, että tilaavat myyntiin jos ehdottavat tilaamusta vain mulle, :)
94
Auttavat tahot / Vs: Siipi maasta -kirjaprojekti
« Uusin viesti kirjoittanut meikpiis 04.07.14 - klo:18:15 »
Aivan, joskus tulevaisuudessa sitten uusi projekti vaan käyntiin. Hatun nosto kaikille kirjaan osallistuneille! :kukka3:

 Kunhan ilmestyy kauppaan tai jotain kautta tilattavaksi niin voitte olla varmoja, että minä ainakin aion hommata itselleni tämän kirjan :)
95
Auttavat tahot / Vs: Siipi maasta -kirjaprojekti
« Uusin viesti kirjoittanut Siniset siivet ry 03.07.14 - klo:12:13 »
Kirja on julkaistu eilen, joten se on saatavilla kirjakaupoista muutaman päivän kuluessa. Eli voi olettaa, että ainakin ensi viikon alusta sitä voi jo ostaa! :D Jos niitä ei vielä löydy kaupan hyllystä, sitten vaan tilaamaan!

LOISTAVAA; HYVÄ ME! Projektin voi julistaa nyt onnistuneesti päättyneeksi! Isot kiitokset kaikille osallistuneille hyvästä yhteistyöstä ja kärsivällisyydestä viedä projekti loppuun. Kiitokset myös kaikille muille, jotka ovat auttaneet ja tukeneet meitä projektin loppuun saattamisessa.  Tämä oli tärkeä projekti meille kaikille henkilökohtaisesti, ja hieno osoitus myös siitä, että pystymme saavuttamaan tavoitteita ja viemään projekteja loppuun saakka vertaisvoimin.

:01_2:
96
Auttavat tahot / Vs: Siipi maasta -kirjaprojekti
« Uusin viesti kirjoittanut meikpiis 03.07.14 - klo:11:34 »
Ok, eli saa vielä jännittää :grin:
97
Auttavat tahot / Vs: Siipi maasta -kirjaprojekti
« Uusin viesti kirjoittanut Siniset siivet ry 02.07.14 - klo:23:15 »
Kirja on lähetetty julkaistavaksi eilen 1.7. ja julkaisemisessa ei pitäisi kauoja mennä. Meillä ei ole tarkkaa aikataulua selvillä, mutta ilmoitamme täällä kun kirja on julkaistu!
98
Auttavat tahot / Vs: Siipi maasta -kirjaprojekti
« Uusin viesti kirjoittanut meikpiis 02.07.14 - klo:20:45 »
Joko on tietoa julkaisusta?
99
Auttavat tahot / Vs: Siipi maasta -kirjaprojekti
« Uusin viesti kirjoittanut Siniset siivet ry 18.06.14 - klo:15:39 »
Viimeisestä päivityksestä onkin aikaa ja nyt voimme todeta, että olemme todellakin loppusuoralla kun Siipi maasta, puheenvuoroja seksuaalista väkivaltaa kokeneilta ilmestyy heinäkuussa ja on ostettavissa kirjakaupoista!

Ilmoitamme vielä tarkemmin päivämäärästä, milloin kirja on julkaistu. Kirjaa koskevissa kysymyksissä voit lähestyä toimitustiimiä: sinisetkirjoittaa@gmail.com

Tule mukaan tukemaan vertaisten tekemää työtä ja tykkää Fb-sivusta www.facebook.com/siipimaasta

Siipi maasta, puheenvuoroja seksuaalista väkivaltaa kokeneilta on asian kokeneiden keskinäisen yhteistyön tulos, jonka tarkoituksena on avata haastavaa aihetta kokemuksista ja niiden seurauksista kertoen ja tuoden esille toipumisen haasteita ja mahdollisuuksia. Samalla se on kannanotto seksuaalista väkivaltaa kokeneiden aseman parantamiseksi. Kirja on suunnattu vertaisille, läheisille, ammattihenkilöstölle sekä yhteiskunnan vaikuttajille. Projekti alkoi vuonna 2012 ja siihen osallistui 15 vertaista sanoin ja kuvin. Toimitustyöstä vastasi nelihenkinen tiimi, taitosta yksi henkilö. Kirjaprojektia hallinnoi Siniset siivet ry, joka on seksuaalista väkivaltaa kokeneiden vertaisyhdistys ja jonka tavoitteena on heidän vaikuttamismahdollisuuksien kehittäminen ja oman äänen esiin tuominen yhteiskunnassa. Siipi maasta on saatavilla kirjakaupoista heinäkuussa 2014.
100
Luettu
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]