Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Foorumin info- ja palautepiste / Vs: Ylläpito tiedottaa: Kuittaa kun olet lukenut
« Uusin viesti kirjoittanut Pauliina 03.04.15 - klo:23:43 »
Ok
22
Foorumin info- ja palautepiste / Vs: Ylläpito tiedottaa: Kuittaa kun olet lukenut
« Uusin viesti kirjoittanut Painajainen 03.04.15 - klo:21:44 »
Luettu
23
Auttavat tahot / Nuortenexit
« Uusin viesti kirjoittanut niinajii 03.04.15 - klo:18:36 »
Heidän oma kuvauksensa toiminnasta:

" Nuorten Exit ennaltaehkäisee nuoriin kohdistuvaa seksuaalista kaltoinkohtelua ja tarjoaa tukea ja keskusteluapua 13–29-vuotiaille nuorille.

Voit olla yhteydessä meihin, mikäli seksuaaliseen kaltoinkohteluun tai vastikkeelliseen seksiin liittyvät asiat mietityttävät sinua.

Tarjoamme matalan kynnyksen tukea ja keskusteluapua nuorten ohella heidän läheisilleen sekä nuorten parissa toimiville ammattilaisille. Palvelumme on maksutonta ja luottamuksellista. Työhömme kuuluu myös ammattilaisten koulutus sekä kouluvierailut. Tutustu luottamukselliseen chattiin osoitteessa www.nuortenexit.fi"
24
Pastori Juha Maalismaa vierailee foorumillamme ma 30.3 klo 17-19, Ti 31.3 klo 17-19 ja to 2.4 klo 14-16 Keskustelua vierailjoiden kanssa -osiossa. Järjestämme vierailun joidenkin foorumilaisten toiveiden pohjalta. Muistutamme kaikkia, että yhdistys ja foorumi ovat uskonnollisesti ja muutenkin aatteellisesti sitoutumattomia. Tervetuloa esittämään kysymyksiä ja keskustelemaan!  :4you: :heart:
25
Foorumin info- ja palautepiste / Sinisen toimintahäiriö korjattu
« Uusin viesti kirjoittanut Siniset siivet ry 18.03.15 - klo:21:06 »
Huolto on tänään korjannut Sinisen toimintahäiriön joka johtui chatin tuottamasta virhelogista. Chat on ilmeisesti heikosti yhteensopiva foorumin viimeisen version kanssa ja siksi tuottaa virhelogia joka vie levytilaa foorumilta. Chatista poistettiin huoneita ja jätettiin vain yksi, jotta tilanne helpottuisi. Virhelogi poistuu nyt itsestään sieltä säännöllisesti ja chattia voi käyttää edelleen. Meidän tulee kuitenkin harkita nyt chatin päivittämistä. Pahoittelut ongelmista ja kiitos kärsivällisyydestänne! :kukka3:
26
Hippiäinen, laita siis sinisinsiivin@gmail.com postia.
27
Jos haluaisin liittyä yhdistykseen tai maksaa jäsenmaksua tai olla kannatusjäsen,niin !iten pitäisi toimia??
28
Foorumin info- ja palautepiste / Vs: Foorumin toimivuudesta
« Uusin viesti kirjoittanut meikpiis 16.03.15 - klo:13:37 »
Myös sisäänkirjautumisessa on myös ongelmia. Pääsee vasta toisella kirjautumiskerralla sisään. Plääh.... Joko tämä yritys tulisi perille :lol:
29
Foorumin info- ja palautepiste / Vs: Foorumin toimivuudesta
« Uusin viesti kirjoittanut Siniset siivet ry 16.03.15 - klo:09:06 »
Foorumilla voi edelleen esiintyä häiriöitä, eli kirjoittaminen ei toisinaan onnistu tai uloskirjautuminen. Ketään ei ole siis estetty kirjoittamasta jonnekin, vaan tätä tapahtuu kaikille enemmän ja vähemmän. Saimme perjantaina viestin että foorumin levytila on täynnä ja joko tulisi ostaa lisää tai siivota lisätilaa. Infoamme tilanteesta kun saamme palvelun tarjoajaan yhteyden ja selvyyttä asiaan.
30
Foorumin info- ja palautepiste / Vs: Foorumin toimivuudesta
« Uusin viesti kirjoittanut simpukka 13.03.15 - klo:23:43 »
Foorumilla voi nyt siintyä häiriöitä. Ongelmaa selvitellään huollon kanssa. Pahoittelemme! Terveisin: ylläpito
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10