Kirjoittaja Aihe: Palstalla yleisen höpinän ketjua?  (Luettu 6978 kertaa)

uumen

  • Vieras
Palstalla yleisen höpinän ketjua?
« : 01.12.10 - klo:00:41 »

   
tuli mieleen tästä palstasta yhtäkkiä, kun vastasin yhteen ketjuun ja tajusin rönsyäväni, eikä kaikki kirjoittama kuulu alkuperäiseen aiheesen varsinaisesti: täällä saisi olla "yleinen" höpinäketju, johon jokainen voisi kirjoittaa ajatuksiaan. Vai onko sellainen jo? Siis tarkoitan yleensä näitä ajatuksia ja mitä tahansa päivän polttavaa, mutta tähän aihepiiriin, omia tunteita ym. jotenkin tuntuu joskus vaikealta seikkailla monessa eri aloituksessa, ja sitten kun tulee mieleen asia, joka periaatteessa liittyy eri aihealueeseen, joudun jotenkin taas jakamaan itseni palasiksi, myös tänne nettipalstalle. En tiedä onko sellainen yleisen ketjun pitäminen miten toimivaa täällä, mutta jotenkin vaikeaa kun pitäisi jotenkin pitää koossa itseään ja sitten kuitenkin täällä sirotella itseä mihin sattuu, vastaan mihin ketjuun sattuu enkä tunnista edes kaikkia kirjoittajia jotenkin.

no en tiiä, ehkä huono idea. tajuutteko mitä tarkotan? oisko semmosessa ideaa sit kuitenkaan, jaksaisko kuitenkaan kirjoitella sen enempää?
hirmu vaikea kun on kuitenkin ite kokonaisuus ja ---äh en jaksa selittää   :thinking_:

ooton

  • Vieras
Re: Palstalla yleisen höpinän ketjua?
« Vastaus #1 : 01.12.10 - klo:10:31 »
Hei,

Tuo "muu aiheeseen liittymätön keskustelu" on ketju johon kerääntyy kaikenlaista mitä ei saa jonkun muun otsikon alle.
Jutut rönsyää ja yksi aihe liittyy jotenkin toiseen. Kuuluu asiaan. Se on ymmärrettävää ja ihan ok jos ne asiat kulkee laidoilla.
Tuonne voi myös laittaa uutta otsikkoa jos tuntuu siltä, että on joku mistä ei vielä ketjua ole.

Ja oma päikky on tietysti aina paikka jonne kerääntyykin se "kokonaisuus kaikkea sekalaista". Se on ajateltu olevan se paikka jossa ihan erityisesti saa kukin olla rönsyilevine ajatuksineen, hetkineen - mutta kuitenkin sitten juuri sellaisenaan kokonainen itsensä.

-ooton