Kirjoittaja Aihe: Uusi osio: Sininen verstas  (Luettu 7785 kertaa)

Helena

  • Vieras
Uusi osio: Sininen verstas
« : 08.09.11 - klo:22:41 »
Kokeilussamme on nyt uusi osio Sininen verstas nimeltään. Tervetuloa nikkaroimaan, valokuvaamaan, askartelemaan, maalaamaan tai katselemaan elokuvia, kirjoittamaan jne. ja jakamaan omat tuotokset ja kokemukset muiden kanssa!   

Miten osio toimii: Jokaisen aktiviteetin kohdalla on vaikkapa kuukausittain vaihtuva teema. Uudelle teemalle perustetaan aina oma ketjunsa. 

esim.
Valokuvaus: syksyn värit
Valokuvaus: metsä

Jokainen joka haluaa mukaan, voi liittää ketjuun oman tuotoksensa teemaan liittyen. Eli esim. valokuvista saisimme pienen näyttelyn tänne aikaiseksi. Tuotoksista voi myös halutessaan keskustella. Muiden kädentaitojen kohdalla, olisi myös mukava saada tuotoksista kuva niin tulisi sellainen konkreettinen tunne, että teemme yhdessä jotain. Niin paljon kuin se nyt netin välityksellä on mahdollista.

Aktiviteetteja ja ketjuja voidaan perustaa käyttäjiltä tulevien ehdotusten ja tarpeiden mukaan ja toivommekin teiltä lisää ajatuksia osion kehittämiseen. Laitetaan luovuus liikkeelle! Jos joku haluaa esim. jonkin harrastepoppoon, vaikka jonkin uuden liikuntalajin merkissä niin siitä vaan. Katsotaan kuinka moni lähtee mukaan ja sinne voi kukin aina kirjata ajatuksiaan tai liittää vaikka aiheeseen sopivia kuvia tms. Toivottavasti osio palvelee mahdollisimman montaa käyttäjää!

Helena

  • Vieras
Vs: Uusi osio: Sininen verstas
« Vastaus #1 : 14.09.11 - klo:22:31 »
Luova osio on edelleen myös olemassa mutta nimi on muutettu Pöytälaatikon kätköistä ja sijainti on Sinisen verstaan perässä. Erotukseksi verstaasta, sinne voi lisätä jo olemassa olevia runoja tms. muuta luovaa ilmaisua, jotka ovat ihan omia juttuja. Verstaallahan tarkoitus on yhteisen teeman alla tuottaa juttuja yhdessä. Näin siis selvennykseksi osioiden erot. Tietenkään ei ole mikään vakava asia jos juttuja menee eri osioiden alle. Niitähän voi sitten siirrellä tarpeen mukaan. Tärkeää on itseilmaisu!  :4you: