Kirjoittaja Aihe: Ohjeita foorumilla kirjoittamiseen  (Luettu 6377 kertaa)

Mikko Paartola

  • Vieras
Ohjeita foorumilla kirjoittamiseen
« : 09.06.05 - klo:20:46 »
Ohjeita foorumin käyttäjille:

Hei kaikki, tässä on tarkoitus antaa joitakin yleisiä ohjeita kaikille jäsenille. Muista, että nämä ohjeet koskevat foorumin KAIKKIA OSIA: viestin lähettämistä, päiväkirjan päivittämistä, linkin lähettämistä, kuvien lataamista foorumille, avataria, nimimerkkiä, kommentteja ja kaikkea muutakin.


Seksi ja huumeet

Me olemme hajanainen yhteisö, jonkä jäsenten ikä vaihtelee. Pidä tämä mielessäsi, kun harkitset lähettäväsi viestejä, joissa puhutaan avoimesti seksistä tai huumeiden käytöstä.
 
Juorut ja kunnianloukkaukset
 
Haitalliset tai loukkaavat kommentit, valheet, juorut jne. koskien jotakuta jäsentä tai jonkun sisarfoorumin jäsentä, puhuttuna tai kirjoitettuna, ovat kiellettyjä. Ilkeys, loukkaukset, tai mikä tahansa muu huono käytös tämän foorumin sivuilla tai sen ulkopuolella, johtaa sivuston hallinnoijan toimenpiteisiin. Mitään sellaista ei voida hyväksyä.

Kiroilu


Sinun ei tarvitse sensuroida itseäsi, mutta kunnioita niitä jäseniä, joilla ei ole tapana käyttää kirosanoja. Satunnainen kirosanojen käyttö on täysin hyväksyttävää, yletön kirosanojen käyttö ei ole. Tämä on foorumi, ei mikään hollitupa. Yhtä tärkeää on, että ne, jotka eivät itse kiroile, kunnioittavat toisten tarvetta joskus ilmaista itseään myös kirosanoilla.

Kuvat ja avataret

Kunnioita muita ja älä laita sivustolle seksuaalisesti värittynyttä tai rivoa, veristä, itsemurhaan tai hyväksikäyttöön viittaavaa kuvaa tai avataria äläkä myöskään sellaisia kuvia ja hahmoja, jotka voivat loukata tai saada toimimaan väärin.Foorumia koskevia sääntöjä

Tämän foorumin jäsenten täytyy noudattaa allamainittuja sääntöjä.
 
Sivuille ei ole sallittua lähettää mitään materiaalia, jonka tietää totuudenvastaiseksi ja/tai kunniaa loukkavaksi, tai joka on epätarkkaa, hyökkäävää, vulgaaria, vihantäyteistä, vainoavaa, rivoa, tarpeettomia kirosanoja sisältävää, seksuaalisluonteista, uhkaavaa, yksityisyyttä loukkaavaa tai muuten lainvastaista.

Viestit ilmaisevat lähettäjänsä näkemyksiä, eivät välttämättä foorumin näkemyksiä. Emme takaa viestien pätevyyttä tai hyödyllisyyttä emmekä ole vastuussa viestien sisällöstä. Tämä sivusto saattaa sisältää linkkejä toisiin sivustoihin ja tiedostoihin. Meillä ei ole vaikutusvaltaa niiden sisältöihin emmekä voi taata, etteivät ne sisällä loukkaavaa tai asiatonta materiaalia. Voimme kuitenkin varmuudella sanoa, että poistamme kaikki asiattomat linkit välittömästi tiedon saatuamme.

Voidakseen käyttää tätä foorumia on käyttäjien annettava käyttäjänimi, salasana ja sähköpostiosoite. Näiden foorumeiden hallinnoijat eivät ole vastuussa käyttäjien yksityisyyden suojaamisesta. Muista, että kaikesta, mitä näillä alueilla itsestäsi kerrot, tulee julkista tietoa. Älä siis jaa henkilötietojasi. Käyttäjät voivat halutessaan milloin hyvänsä muuttaa tai muuntaa profiilinsa tietoja. Jos löydät sivustolta toisen käyttäjän lähettämää kyseenalaista materiaalia, ota yhteyttä tämän sivuston moderaattoreihin.

Meillä on sinun antamasi oikeus poistaa tai muokata mitä tahansa näille foorumeille lähettämääsi aineistoa, jos koemme sen loukkaavan sääntöjämme, olipa sääntö erikseen mainittu tai ei. Hallinto varaa oikeuden peruuttaa sivuston sääntöjä loukkaavan jäsenyys, tapahtui loukkaus sitten tällä foorumilla, yksityisviestissä tai sähköpostitse tai muulla tavoin foorumin ulkopuolella.