Kirjoittaja Aihe: Päättötöiden yms. tutkimusten tekijöille, medialle ja auttaville tahoille  (Luettu 5197 kertaa)

Helena

  • Vieras
Katsomme että erilaiset seksuaalista väkivaltaa ja hyväksikäyttöä kokeneiden aseman edistämiseen tähtäävät työt ja mediajutut ovat hyvin tärkeitä ja olemme kiinnostuneita tekemään yhteistyötä kanssanne, jotta äänemme tulisi entistä enemmän kuuluville yhteiskunnassa. Samoin erilaisten auttavien tahojen palveluinfot ovat tervetulleita.
 
Mikäli haluat esittää työsi/juttusi aiheen tai mainostaa palveluasi foorumilla, otathan ystävällisesti yhteyttä ylläpitoon sininenyllapito(at)gmail.com ennen viestisi lähettämistä foorumille. Kiitos!

Helena/Ylläpito
« Viimeksi muokattu: 01.07.13 - klo:14:12 kirjoittanut Siniset siivet ry »

Poissa Siniset siivet ry

  • Ylläpitäjä
  • *****
  • Viestejä: 661
Muistuttaisimme palstalla siitä, että jokainen kirjoituspyyntö liittyen johonkin tilaisuuteen, kirjaan, lehtijuttuun jne. tulee käydä aina ensin ylläpidon kautta ennen kuin pyyntö julkaistaan. Tämä koskee myös esim. tv-ohjelmien tai päättötöiden tekijöitä. Eli mielellämme olemme edistämässä seksuaalisen väkivallan kokeneiden asemaa ja otamme osaa erilaisiin projekteihin, mutta tahdomme tarkistaa etukäteen millaisia kirjoituspyyntöjä palstalle ollaan lähettämässä.

Kiitos ymmärryksestänne  :kukka3: