Kirjoittaja Aihe: Exit-hanke, yrittää puuttua siihen, ettei alaikäinen ajautuisi myymään itseään  (Luettu 6796 kertaa)

vieras

  • Vieras
Näin 45minuuttia ohjelmassa tästä hankkeesta juttua. Kiertävät kouluissa kertomassa vastikkeellisen seksin riskeistä yms.

http://www.exithanke.fi/

Tähänkin voisi varmaan jossain kohtaa vähän yhdistyksenä paneutua?
« Viimeksi muokattu: 24.09.14 - klo:19:44 kirjoittanut Sabli »

Poissa Siniset siivet ry

  • Ylläpitäjä
  • *****
  • Viestejä: 661
Kiinnostavaa vieras. Ehkäpä voisit jossain vaiheessa poiketa heidän luonaan vai mitä mieltä olet?

Tosi hyvä juttu kun linkkailette näidä hankkeita tänne palstalle. :4you: Saadaan tänne semmoiset ajankohtaiset, niin ne on sitten myös ihmisten tiedossa, yhdessä paikassa luettavissa!  Kuten aikaisemmin todettiinkin, kuka niitä välttämättä jaksaa lähteä netistä erikseen hakemaan, jos on semmoisessa elämäntilanteessa. 

Mulla taitaa nyt päässäni raksuttaa :) Kun on noin hienoja aktiivisia ja kiinnostuneita ihmisiä, pitäisi oikeastaan järjestää semmoinen vapaaehtoistyön päivä/koulutus yhdistyksen puitteissa... hmm tai Sinisiipi-työntekijä -koulutus! :D
« Viimeksi muokattu: 24.09.14 - klo:19:44 kirjoittanut Sabli »

lasilintu

  • Vieras
Koulutuspäivä on vaan vähän hankala siinä, että kun meitä on täällä kaukanakin eikä kaikki Hki:ssä..

Poissa Siniset siivet ry

  • Ylläpitäjä
  • *****
  • Viestejä: 661
Hmm. no jos olis pohjoisessa omansa, jos on useampia koulutukseen tulijoita sieltä?  :4you:

Helena

  • Vieras
Aiheeseen liityen luin tänään netistä:

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2012/10/1637499/45-minuuttia-nuoret-tekevat-keskenaan-kauppaa-seksilla


http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2012/10/1637486/45-minuuttia-hyvaksikayton-uhreja-parjataan-netissa-kovin-sanoin

Miksi lapsia ja nuoria parjataan keskustelupalstoilla tapahtuneesta hyväksikäytöstä? Ilmeisesti toiset nuoret tai muut asian vakavuutta ymmärtämättömät laukovat omia totuuksiaan sen kummemmin miettimättä. Toivon vain, että ne hyväksikäyttöä kokeneet, jotka näihin parjauksiin törmäävät, joko netissä tai live-elämässä, poistuvat paikalta ja sulkevat tietyt sivut. Mielestäni ei kannata jäädä lukemaan ja seurailemaan niitä ja provosoitumaan niistä, kun ilmeisesti vain ihmiset, jotka itse voivat huonosti etsivät tästä väylää oman pahan olonsa purkuun. Huolestuttavaa kokonaisuudessaan on, miten huonosti nuoret nykyään voivat. Seksin myyminen on yksi ilmiö, toisten kylmäkiskoinen parjaaminen ja epäempaattinen kohtelu eräs ja monta muuta. Mistäköhän tässä laajassa ongelmassa on kyse?
 

 

lasilintu

  • Vieras
Tuota parjaamista tapahtuu ihan aikuiste keskuudessa, esimerkiki murha.info-foorumillakin teini-ikäisen ollessa uhri, tulee aina kommentteja, miten on uhri hoksinut hyvön keinon tienata rahaa nostamalla oikeusjutun.